0%

DJ Æ

Akad Eliyou // DJ // PRODUCER


SHARE

Biography


Akad Eliyou (24) – a.k.a. DJ Æ uit Hengelo, een geboren muzikant en gewilde persoon die graag elke dag bezig is met het beluisteren en maken van muziek. Vanaf het begin van mijn muziekcarrière ben ik begonnen met het bespelen van een keyboard, belandde vervolgens in een muziekband en tot slot heb ik mijn plekje gevonden, ‘achter de draaitafels’. Daarnaast vind ik het belangrijkste dat ik niet alleen het publiek vermaak, maar ook mijzelf tijdens de sets. Hierdoor ben ik ook meer gemotiveerd en dat sluit goed aan met de sfeer. Naast het verzorgen van muziek op podium, produceer ik ook muziek door remixes te maken van bestaande nummers of compleet eigen sound.  Ik heb clubs gehad o.a Lucky, LoftXL, Metropool en had al in de zomer 2016 mijn eerste festival te pakken in Enschede. Wil je mij graag op je evenement/feest? Boek mij via de onderstaande knop of neem contact op via social media. Je kunt mij ook Whatsapp bericht sturen door op deze link te klikken.

Volg DJ Æ op social media voor nieuwe foto’s/video’s en upcoming events. DJ Æ is ook bezig met het releasen van dope tracks dus mis het niet!

Booking


Phone +31612444409

Email info@djae.nl

Booking


Stuur een bericht via dit onderstaande formulier of stuur een e-mail. De contactgegevens staan hieronder vermeld. Noteer jouw telefoonnummer in het formulier of in de e-mail om sneller in contact te komen.

Aanvrager

Datum en tijd

Deze onderstaande regels kunt u ook altijd later doorgeven. Deze velden zijn niet verplicht!

Locatie

Play Cover Track Title
Track Authors
×